تبلیغات
وب‌نوشت احمدعلی شفیعی - خواص خوراکی ها

فکر کنید، بخواهید، احساس کنید تا به آن برسید...

خواص خوراکی ها

تاریخ:چهارشنبه سیزدهم آذرماه سال 1387-ساعت 00 و 30 دقیقه و 03 ثانیه

خواص‌خوراکی‌ها- همه ما در فیلم‌های سینمایی یا زندگی روزمره مشاهده كرده‌ایم كه حافظه تاچه حد در زندگی نقش دارد و ضعیف شدن آن مشكلات بسیار جدی برای فرد ایجاد می‌كند.
این در حالی است كه نوع تغذیه بر حافظه تاثیر مستقیمی دارد. به گفته كارشناسان، نمک، شکر و چربی‌های اشباع، دشمنان حافظه هستند. مواد غذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین را در بدن بر هم زده و موجب ایجاد بیماری و کاهش قدرت ذهنی می‌شوند.
اسیدهای چرب اشباع نیز با رسوب بر دیواره رگ ها باعث سفت شدن و تنگی آنها شده و با ایجاد اختلال در جریان خونی كه به مغز می‌رسد، قدرت یادگیری و ذهنی فرد را کاهش می دهند.
اما اگر به دنبال تقویت حافظه هستید مصرف سبزی‌های خام و تازه، روغن ماهی، تخم مرغ، توت‌فرنگی، تمشك، شاتوت، كلم قرمز، آلو، آلبالو و انگور را فراموش نكنید.
این مواد غذایی با در اختیار داشتن مقادیر خوبی از آنتی‌اكسیدانت یا اسید‌های چرب امگا3 ، موجب تقویت حافظه می‌شوند.



نوع مطلب : اطلاعات عمومی 





Admin Logo
themebox Logo